OBJAVITE

ALTERNATIVAdoo

Offline

Kanton/Regija
Sarajevo
Lokacija
Ilidža
Adresa
Put Famosa 38, 71210 Ilidza
Telefon
+38733475850

O nama

Alternativa d.o.o. Sarajevo je osnovana u februaru 1997. godine i posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, promet i usluge. Osnovna djelatnost društva u prošlosti je bila trgovina metalima obojene i crne metalurgije.

U cilju da se podigne ugled našeg društva na domaćem i međunarodnom tržištu instalisali smo sistem upravljanja kvalitetom u svim oblastima poslovnih aktivnosti našeg društva. Zahvaljujući kvalitetu koji garantuje alternativa d.o.o. Sarajevo, kupci u zemlji i inostranstvu će dobijati prvoklasnu robu i uslugu iz našeg proizvodno - prodajnog programa. Odgovornost za ugled firme alternativa d.o.o. Sarajevo u pogledu kvaliteta leži na svakom pojedinačnom članu našeg Društva.


Priznanje za dosadašnji rad kao i za nivo kvaliteta, pored kupaca, tokom ove godine odala je i ugledna kuća TÜV Bayern Minhen koja je za kvalitet proizvoda kao i kompletan sistem za upravljanje kvalitetom firmi alternativa dodijelila certifikat ISO 9001:2000.

Danas je proizvodnja termoizolacionih panela sa poliuretanom, profilisanih krovnih limova i fasadnih limova, svih opšava, te kompletnog sistema za odvodnju oborinskih voda najznačajniji dio poslovanja firme. Uspostavljeni sistem saradnje sa najboljim evropskim kompanijama iz ove grane garantuje kvalitet proizvoda, pouzdanost, trajnost i konkurentnost roba iz proizvodno - prodajnog programa firme alternativa d.o.o. Sarajevo.Prikaži opcije